Opfindelsen af internettet var starten på den digitale tidsalder. Vi har siden starten af den digitale tidsalder oplevet et kæmpe skift i, hvordan vi lever og arbejder. Langt de fleste ændringer har været utroligt positive for menneskeheden, men der har også været nogle ændringer der ikke har været lige gode for alle.

Der er en lang række jobs, som ikke længere findes, men der er blevet skabt endnu flere jobs i den samme periode, som ikke fandtes før.

Denne tendens er ikke på vej væk, men bliver kun kraftigere. Dette viser et studie fra Oxford, som siger at 47% af de jobs vi kender i dag vil forsvinde.

For at sikre dig imod ikke at stå uden arbejde så vil jeg i denne artikel lære dig, hvilke jobs der vil forsvinde indenfor de næste år.

Den vigtigste ting for mennesker i dag er deres tid

For at forstå hvilke jobs, der vil forsvinde i løbet af de næste år, så skal du forstå hvad der betyder mest for mennesker, og som ikke vil ændre sig.

Den ting som mennesker værdsætter mere end noget andet er vores tid. Det kan du se på hvordan vi vil rejse hurtigere, få information hurtigere, modtage pakker hurtigere og det samme gælder for næsten alle ting.

De personer og virksomheder der forstår at de skal skabe mere tid for folk, vil altid have et job og kunne tjene penge.

Det bedste eksempel på en virksomhed, som har forstået at mestre dette er Uber. De arbejder med at skabe mere tid for folk, ved at gøre transport så let og hurtigt som muligt.

Du vil derfor se at de jobs vi har på vores liste er jobs, hvor teknologi vil kunne gøre det hurtigere og skabe mere tid for mennesker

 

Selvkørende biler vil fjerne behovet for chauføre

Tesla, Google og Uber er nogle af de største firmaer, som arbejder på at lave selvkørende biler. De har allerede lavet biler, der kan køre selv og indenfor meget kort tid, vil det være en standard at bilerne er selvkørende.

Det vil spare mennesker en masse tid, og fjerne langt de fleste trafikuheld. I dag er menneskelige fejl skyld i omkring 90% af alle trafikuheld.

Så hvis du arbejder som chauffør lige nu, så skal du begynde at finde et nyt arbejde.

 

 

 

 

 

Droner og andre systemer vil udskifte postbuddet

Vi har allerede set Amazon lancerer levering af pakker i visse områder ved hjælp af droner. Det er kun starten på den udvikling, som vi kommer til at se for fremtiden.

Når kunderne gerne vil have leveret deres pakke, så hurtigt som muligt, så kan mennesker ikke være en del af leveringsprocessen, da vi er for langsomme

 

 

 

Disse to type jobs er dem, som vil forsvinde først, men lignende jobs vil også forsvinde, hvis nye systemer eller en ny teknologi vil kunne spare mennesker tid.

 

 

 

Hvilke jobs vil forsvinde indenfor de næste få år?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *